Bootcamp

Wil jij lekker bewegen in de buitenlucht en werken aan zowel jouw kracht als jouw uithoudingsvermogen? Dan is een bootcamp zeker geschikt voor jou! Op dit moment is onze bootcamp aangepast vanwege de corona maatregelen, we hebben een leuke circuit training opgezet met allerlei toffe sportmaterialen. Een proefles is uiteraard gratis dus doe gezellig mee!

 – Kosten: €7,50 per training of €65,- voor 10x (zowel pin als contant betaling is mogelijk)

– Locatie: op dit moment vanwege de coronamaatregelen maken we gebruik van een mooie buiten locatie in Katwijk op een privéterrein. Daarna is de bootcamp meestal in het Westerpark of Merovechpark in Rijnsburg.

– Duur: 45 minuten

– Tijden: op dit moment is het mogelijk om tijdens ons gehele gymrooster ook de bootcamp te kunnen doen. Dit is dus dagelijks in de ochtend, einde middag en de avond. Daarnaast is de zaterdagochtend ook mogelijk. Genoeg keuze dus! Daarna gaan we samen met de vaste bootcampers kijken op welke dagen/tijden we de bootcamp voort gaan zetten.

– Leeftijd: min. 16 jaar

– Proefles = gratis*

* Leden mogen sowieso altijd gratis deelnemen aan deze bootcamp.

 

Neem eventueel gezellig je vriendin, zus, buurvrouw, etc. mee en wij verwelkomen jullie graag! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liefs,

Stefanie & Esther

 

“Sweat now, shine later.”

Boek een proefles

Wil je graag een proefles boeken of heb je nog een vraag?

13 + 11 =