Afslanktrajecten incl. fitness

Wil jij graag een mooi resultaat behalen door onze afslank-coaching te volgen maar wil je daarnaast ook in een fijne sfeer onder begeleiding kunnen trainen? Dan is dit traject zeker geschikt voor jou!

 

Inhoud van dit traject

Startfase:

Deze startfase vinden wij erg belangrijk omdat we op deze manier de tijd kunnen nemen om samen een plan op te stellen. Dit zorgt voor een mooi resultaat maar ook dat het niet meer om een dieet gaat maar om het aanpassen van jouw levensstijl. We gaan kijken hoe jouw levensstijl op dit moment is en hoe we het zo aan kunnen passen zodat je jezelf er goed bij voelt maar het ook jouw gewenste resultaat geeft. Zoals wij vaker zeggen, gezonde voeding hoor je aan te passen naar jouw leven en niet andersom. En dat is vaak wat er fout gaat, zo is het niet vol te houden en dat willen wij voorkomen door jouw plan volledig op jou aan te passen. 

– De eerste 8 weken 1x p.w. individuele begeleiding, voor zowel het opstellen van jouw plan zoals je hierboven kunt lezen maar ook om jouw trainingsschema op maat te maken. Deze zullen we eerst min. 2x samen uitvoeren voor je dit ‘alleen’ gaat doen. 

– Een EMB (bloedtest) t.w.v. €220,- (dit is niet verplicht, maar wel aan te raden).

– Ontvangst van onze receptenmap, doelenmap, e-book, werkboek en gebruik van onze apps.

 

Na de startfase:

– 2x p.w. trainen in groepjes van maximaal 5 vrouwen met ieder haar eigen trainingsschema onder begeleiding van een personal trainer. 

– 1x p.w. wegen (mits dit aansluit op jouw plan die we eerder opgesteld hebben). Dit weegmoment koppelen we aan het moment dat je ook komt trainen.

– 1x per 12 weken een individueel evaluatie moment.

– Wij zijn altijd 14/7 bereikbaar om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

 

Extra:

– Gratis bootcamp op zaterdag van 09.00 – 10.00. 

 

Duur: 1 jaar, wij gaan altijd voor langdurig resultaat en geen quick fix. 😉

Jouw investering in jezelf: €145,- per maand.

Vanuit je zorgverzekeraar word er vaak ook een gedeelte vergoed, meestal ligt dit rond de €150,- per kalenderjaar dus €300,- voor een jaartraject.  Wil jij weten of jouw zorgverzekeraar iets vergoed en zo ja, wat ze vergoeden. Klik hier!

 

b3lineicon|b3icon-noodles||Noodles

Voeding

Wij zijn geen fan van diëten of vooropgestelde eetmenu’s. Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat je zelf leert de juiste keuzes te maken zodat resultaat niet van korte duur is maar het op de lange termijn ook haalbaar is. Dit is natuurlijk niet zo eenvoudig en o.a. daarom start ons afslanktraject met 8 weken 1x p.w. individuele begeleiding zodat we hier samen mee aan de slag kunnen gaan. De voeding die wij eten is dus ook allemaal in de supermarkt te koop, niets ingewikkelds maar wel altijd met de focus op de gezondheid. Een gezond lijf slankt nou eenmaal makkelijker af. 🙂
b3lineicon|b3icon-heart-rate||Heart Rate

Training

Als we stap voor stap meer inzicht krijgen in jouw voeding en hoe we dit aan kunnen passen voor een mooi resultaat, gaan we starten met de trainingen. Eerst krijg je min. 2x personal training zodat wij inzicht krijgen hoe we jouw trainingsschema’s op kunnen stellen. Daarna plan je jezelf 2x p.w. in via ons rooster om te komen sporten, er zullen altijd maar maximaal 5 vrouwen aanwezig zijn. De trainingen bestaan uit krachtoefeningen met eventueel wat extra oefeningen om het uithoudingsvermogen te verbeteren. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan onze bootcamp.
b3lineicon|b3icon-file-image||File Image

Persoonlijk Plan

Om nog meer inzicht te krijgen in jouw gezondheid voeren wij ook een vingerprik uit, dit allemaal bij elkaar creëert een uniek plan waar we samen mee aan de slag kunnen gaan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen haar eigen plan heeft en de daarbij passende begeleiding krijgt. Al hebben veel vrouwen hetzelfde doel, iedereen heeft een andere aanpak nodig. We moeten namelijk voor een langdurig resultaat rekening houden met jouw levensstijl, welk werk doe je, heb je kinderen, hoe richt je jouw vrije tijd in, etc. We moeten jouw plan aanpassen aan jouw leven en niet andersom.
b3lineicon|b3icon-megaphone||Mega Phone

Coaching

Bij ons ontvang je gedurende het traject maar eventueel ook nog daarna de begeleiding die jij nodig hebt. Soms even die schop onder de kont, of juist een knuffel als het even niet mee zit.. Afslanken is nou eenmaal niet altijd makkelijk, daarom hoef je het niet alleen te doen en helpen wij jou graag! Vanwege onze specialisatie in afslanken kunnen wij ook verder kijken op het moment dat het niet lukt. De vingerprik geeft al veel inzicht waarom het eventueel niet zou lukken, door bijv. stress, insulineresistentie, overbelaste lever, tekorten, etc. Laten we er samen voor gaan, ben jij er klaar voor?

Ervaringen van onze prachtvrouwen!

{

Één van de betere beslissingen in mijn leven is mezelf aanmelden bij Fitwomen. Inmiddels 11 kg lichter, terug in mijn eigen lijf en tussen mijn oren zit het ook weer goed. Werken aan jezelf in een ontspannen sfeer heeft mij weer laten stralen!

Jeannet
{

In 4 maanden tijd 15 kilo afgeslankt en nu al 2 jaar stabiel. Ik kan het soms nog steeds niet geloven, nooit gedacht dat mij dit zou lukken na de pogingen die ik al gedaan heb in het verleden.

Janet
{

Mijn interesse werd vooral gewekt door de persoonlijke begeleiding, deze had ik gewoon nodig. Ik had een kennismaking met Esther en ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Een gezellige en positieve dame die liet blijken dat je in jezelf moet geloven en dat je bepaalde dingen en gewoontes kunt veranderen ook al denk je zelf van niet. Nu een jaar verder, 20 kg lichter en voel me een stuk fitter en gezonder. Ik wil het sporten in deze fijne omgeving en de begeleiding nog niet missen!

Linda
{

Volgende week maandag begin ik echt! Dat was iedere week hetzelfde. In 2019 het gesprek met Stefanie aangegaan en direct gestart! Trots zijn op m’n lichaam en mezelf was het doel. Afvallen wordt nu afslanken & sterker worden en genieten van mijn nieuwe levensstijl!

Eline
{

Al jaren bezig met afvallen, sporten, crashdieet, etc. Met wisselende resultaten, maar allemaal met een eindresultaat op langere termijn: terug bij af. Nu zo’n 10 maanden verder bij Fitwomen gym ben ik een stuk fitter en 14 kg lichter! En eerlijk gezegd zonder dat het mij veel inspanning kost of dat ik ‘niets’ meer mag eten. Dus ik heb in ieder geval geen reden meer om te jojo’en!

C.
{

Alle sportscholen in de buurt hebben mijn naam nog wel in het archief staan. Elke keer was mijn lidmaatschap van korte duur. Tot ik mij aanmeldde bij Fitwomen Gym. Door de persoonlijke begeleiding van de coaches blijf ik gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen. Kleine stapjes maken grote resultaten. Succes!

Pauline
{

Mijn leven heeft echt een metamorfose ondergaan! Ik voel me veel beter en stabieler dan ooit.. Nooit gedacht dat ik zo gemotiveerd zou raken om het beste uit mezelf te halen. Sporten, betere en gezondere voeding, maar ook de fantastische begeleiding en het sparren op z’n tijd hebben mij echt gelukkiger gemaakt.. De uurtjes sporten zijn momenten met een gouden randje voor mij!

Monique
{

En nu ga ik afvallen... Hoe vaak heb jij dit tegen jezelf gezegd? Ik heel vaak en iedere keer zonder resultaat. Totdat ik Fitwomen gym binnenstapte, samen met Stefanie en Esther heb ik eindelijk resultaat in het behalen van mijn doel. Ga ervoor!

Bianca

Wil jij kennismaken?

Wij maken graag kennis met jou zodat we kunnen kijken of wij jou kunnen helpen in het behalen van jouw doel(en).

Ben jij er klaar voor?

15 + 11 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis e-book!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!